SE +46 (0)730 655 066 - ES +34 686 949 732 - FR +33 (0) 643 912 718 info@alu-floors-scandinavia.com
Sélectionner une page

SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

1 ARTIKLA: Tarkoitus Näiden ”yleisten käyttöehtojen” tarkoituksena on tarjota oikeudellinen kehys alu-floors-scandinavia.com -sivuston palvelujen tarjoamista koskeville yksityiskohtaisille säännöille ja niiden ”käyttäjän” käyttöön. Käyttäjän, joka haluaa päästä sivustoon, on hyväksyttävä yleiset käyttöehdot. Ne muodostavat sivuston ja käyttäjän välisen sopimuksen. Käyttäjän pääsy sivustoon merkitsee näiden yleisten käyttöehtojen hyväksymistä. Lopulta:
• Mikäli tässä sopimuksessa määrättyjä yleisiä käyttöehtoja ei hyväksytä, käyttäjän on luovuttava pääsystä sivuston tarjoamiin palveluihin.
• alu-floors-scandinavia.com pidättää oikeuden muuttaa yksipuolisesti näiden yleisten käyttöehtojen sisältöä milloin tahansa.

2 ARTIKLA: Oikeudelliset huomautukset Allufloors-scandinavia.com-sivustoa toimittaa Company Alu-Floors-skandinavia, pääkonttori sijaitsee Hörnvägen 1, 218 51 Klagshamn, Ruotsi. Julkaisun johtaja on Philippe Coz . Sivuston isäntä on one.com, Tanska.

3 ARTIKLA: Määritelmät Tämän lausekkeen tarkoituksena on määritellä sopimuksen tärkeimmät ehdot:
• Käyttäjä: tämä termi tarkoittaa henkilöä, joka käyttää sivustoa tai jotakin sivuston tarjoamista palveluista.
• Käyttäjän sisältö: tämä on käyttäjän välittämää tietoa sivustolla.
• Jäsen: Käyttäjästä tulee jäsen, kun hänet tunnistetaan sivustolla.
• Käyttäjätunnus ja salasana: tämä on kaikki tiedot, jotka tarvitaan käyttäjän tunnistamiseen sivustolla. Käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla käyttäjä voi käyttää palveluita, jotka on varattu sivuston jäsenille. Salasana on luottamuksellinen.

4 ARTIKLA: Palvelujen saatavuus Sivusto antaa käyttäjälle vapaan pääsyn seuraaviin palveluihin:
• Koti- ja puutarhanrakennuslaitteiden verkkokauppa yksityisille ja ammattilaisille. Verkko -ostokset sisältävät toimituksen, mutta joistakin tuotteista ja toimitusmaista voidaan veloittaa lisäkuluja. 3%: n hallinnollinen maksu peritään, jos tilaus peruutetaan ennen toimitusta. Kuljetuskustannukset ovat asiakkaan kustannuksella, kun tilaus on toimitettu tai toimitusvaiheessa, jos tilaus peruutetaan. Sivusto on maksutta saatavissa missä tahansa Internet-yhteyden käyttäjillä. Kaikki kulut, jotka käyttäjä maksaa palvelun käyttämisestä (tietokonelaitteistot, ohjelmistot, Internet-yhteys jne.), Ovat hänen kustannuksellaan. Käyttäjällä, joka ei ole jäsen, ei ole pääsyä jäsenille varattuihin palveluihin. Tätä varten hänen on tunnistettava itsensä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Sivusto käyttää kaikkia käytettävissä olevia keinoja varmistaakseen palveluidensa laadukkaan saatavuuden. Koska velvollisuus on keino, sivusto ei sitoutu saavuttamaan tätä tulosta. Mikä tahansa tapahtuma, joka johtuu ylivoimaisesta esteestä, joka johtaa verkon toimintahäiriöihin, tai palvelin ei ole vastuussa alu-floors.com-sivustosta. Sivuston palveluihin pääsy voidaan keskeyttää milloin tahansa. , jousitus, muutokset ilman erillistä ilmoitusta huoltoa varten tai muut tapaukset Käyttäjä sitoutuu olemaan vaatimatta mitään korvausta tämän sopimuksen keskeytymisen, keskeyttämisen tai muuttamisen jälkeen. Käyttäjällä on mahdollisuus ottaa yhteyttä sivustoon sähköpostitse osoitteeseen pc@alu-floors-scandinavia.com

5 ARTIKLA: Immateriaalioikeudet Tavaramerkkejä, logoja, kylttejä ja mitä tahansa muuta sisältöä sivustolla suojataan immateriaalioikeussäännöillä ja erityisesti tekijänoikeuksilla. Käyttäjä pyytää sivuston ennakkolupaa kaiken sisällön jäljentämiseen, julkaisemiseen ja kopiointiin. Käyttäjä sitoutuu käyttämään sivuston sisältöä tiukasti yksityisessä yhteydessä. Sisällön käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty. Kaikki käyttäjän lähettämä sisältö on heidän yksin vastuulla. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä sisältöä, joka voisi vahingoittaa kolmansien osapuolten etuja. Käyttäjä vastaa kaikista oikeustoimista, jotka loukkaantunut kolmas osapuoli on aloittanut sivustoa vastaan. Käyttäjän sisältö voidaan milloin tahansa ja mistä tahansa syystä poistaa tai muokata sivustoa. Käyttäjä ei saa perusteluja tai ilmoituksia ennen käyttäjän sisällön poistamista tai muuttamista.

6 ARTIKLA: Henkilökohtaiset tiedot Sivustoon rekisteröityessä vaaditut tiedot ovat välttämättömiä ja pakollisia käyttäjän tilin luomiseen. Erityisesti sivusto voi käyttää sähköistä osoitetta palvelun hallintaa, hallintaa ja animointia varten. Sivusto tarjoaa käyttäjälle yksityisyyttä kunnioittavien henkilökohtaisten tietojen keräämisen ja käsittelyn tietokoneita, tiedostoja ja vapauksia koskevasta 6. tammikuuta 1978 annetun lain nro 78-17 mukaisesti. 6. tammikuuta 1978 päivätyn lain 39 ja 40 §: n nojalla käyttäjällä on oikeus käyttää, korjata, poistaa ja vastustaa henkilökohtaisia ​​tietojaan. Käyttäjä käyttää tätä oikeutta: • henkilökohtaisen tilansa kautta; • yhteyslomake; • postitse osoitteeseen pc@alu-floors-scandinavia.com • postitse Alu-Floors-skandinaviaan, Hörnvägen 1, 218 51 Klagshamn, Ruotsi

7 ARTIKLA: Vastuu ja ylivoimainen este Sivustolla levitettyjen tietolähteiden katsotaan olevan luotettavia. Sivusto pidättää kuitenkin oikeuden olla takaamatta lähteiden luotettavuutta. Sivustolla olevat tiedot ovat vain tiedoksi. Siten yksin Käyttäjä ottaa täyden vastuun tietojen ja sisällön käytöstä tällä sivustolla. Käyttäjä pitää salasanansa salassa. Salasanan paljastaminen muodossaan on kielletty. Käyttäjä ottaa käyttäjän käyttäjän ja salasanan käyttöön liittyvät riskit. Sivusto kieltää kaiken vastuun. Jos käyttäjä käyttää palvelua suoraan tai epäsuorasti, mikä aiheuttaa vahinkoa, se on korvattava sivuston eduksi. Sivusto ei takaa optimaalista takuuta lähetettyjen tietojen turvallisuudelle ja luottamuksellisuudelle. Sivusto sitoutuu kuitenkin toteuttamaan kaikki tarvittavat keinot tietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden takaamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustoa ei voida pitää vastuussa ylivoimaisesta esteestä tai kolmannen osapuolen ennakoimattomasta ja ylitsepääsemättömästä tosiasiasta.

8 ARTIKLA: Hypertekstilinkit Sivustolla on lukuisia lähteviä hypertekstilinkkejä, mutta verkkosivuille, joihin nämä linkit johtavat, ei millään tavalla ole vastuussa alu-floors-scandinavia.com -yrityksestä, jolla ei ole näiden linkkien hallintaa. Siksi käyttäjää kielletään ottamasta sivuston vastuuta näiden lähtevien hypertekstilinkkien sisällöstä ja resursseista.

9 ARTIKLA: Sopimuksen kehitys Sivusto pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa tässä sopimuksessa määrättyjä ehtoja.

10 ARTIKLA: Kesto Tämän sopimuksen kesto on toistaiseksi voimassa oleva. Sopimus tuottaa palvelun käytöstä käyttäjän kannalta vaikutuksia.

11 ARTIKLA: Sovellettava laki ja toimivaltainen toimivalta Ranskan lakia sovelletaan tähän sopimukseen. Koska osapuolten välinen riita ei sovi sovintoratkaisussa, toimivaltaiset ovat vain Nizzan kaupungin hovioikeuden alaiset tuomioistuimet. Lopulta

12 ARTIKLA: Käyttäjän julkaiseminen Sivustolla jäsenet voivat lähettää kommentteja. Jäsen sitoutuu noudattamaan julkaisuissaan etiketin ja voimassa olevien lakien sääntöjä. Sivusto noudattaa ennakkoon maltillisuutta julkaisuissa ja pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä julkaisemasta ilman, että hänen on perusteltava sitä jäsenelle. Jäsenellä on edelleen kaikki immateriaalioikeudet. Mutta julkaisemalla julkaisun sivustolla, se luovuttaa kustantajayritykselle yksinoikeuden ja vapaan oikeuden edustaa, jäljentää, mukauttaa, muokata, levittää ja levittää julkaisuaan suoraan tai valtuutetun kolmannen osapuolen kautta maailman, keskipitkä (digitaalinen tai fyysinen) immateriaalioikeuden ajaksi. Jäsen nimenomaan antaa oikeuden käyttää julkaisuaan Internetissä ja matkapuhelinverkoissa. Kustantajayritys sitoutuu ilmoittamaan jäsenen nimen jokaisen julkaisun käytön yhteydessä.

 

Hyödyllisiä linkkejä

Oikeudellinen huomautus

Myyntiehdot

Seuraa meitä Facebookissa !

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l\'utilisation des cookies.