SE +46 (0)730 655 066 - ES +34 686 949 732 - FR +33 (0) 643 912 718 info@alu-floors-scandinavia.com
Select Page

Stolpe och räcke

Innovation och modernitet betjänar skyddsräcken
Räcke i rostfritt stål med runda kablar 6

Om

karakteristika

Räckessats i rostfritt stål

Europeisk specialist på räcken i rostfritt stål presenterar sitt kompletta och anpassningsbara sortiment av balustrad, räcke och trappräcke i satsform för att installera själv utan svårighet. Allt ingår i satsen, stolparna med plattor och täckplåtar, ledstång stöden, de rostfria rören, kablarna eller glasen samt alla skruvar och bultar för att fästa ditt rostfria räcke i marken, det riktiga limmet svetsning till kyla samt en detaljerad monteringsplan.

Varför välja ett räckessats i rostfritt stål?

Det rostfria räcket och det sömlösa kitet är ett genialiskt koncept som låter dig installera det själv, enkelt och snabbt. Oavsett om det är kabel, slät, plåt eller glas, finns varje modell som ett kit och har många fördelar.

Vilka är fördelarna med ett räckessats i rostfritt stål?

Det rostfria stål- och kiträcket har fördelen av att kunna installeras enkelt och snabbt, utan svetsning. Det kräver därför bara ett fåtal standardverktyg som ska installeras, såsom en borrmaskin, en skruvmejsel och en insexnyckel. Den är fixerad med speciallim i rostfritt stål, vilket på nolltid uppnår en riktig kallsvetsning och säkerställer därför utmärkt soliditet. Det är det perfekta konceptet om du vill slippa installationskostnader och bygga ditt eget räcke. Det är därför ekonomiskt. Tack vare de olika sortimenten som finns på webbplatsen kommer du oundvikligen att hitta en modell som kommer att glädja dig. Designad och modern, de anpassar sig såväl till en terrass som till en balkong eller en trappa.

Vad innehåller satsen?

Räckessatsen levereras färdig att installera eller montera själv utan svetsning genom att limma med lätthet, med dess monteringsanvisning. Det är en justerbar produkt designad för att passa som ett anpassat rostfritt stålräcke. Den består av en stolpram i rostfritt stål med stöd för ledstång, mark- eller ytmonteringsplatta som ska fästas på betongplattan (engelsk stil), ledstång av trä eller rostfritt stål tillgängligt i max 3 meter, en fyllning i rostfri stålkabel, rör eller glas och en uppsättning monteringstillbehör såsom hårdvara, skruvar, lim, kopplingstillbehör såsom kopplingsbeslag som tillåter montering och anslutning av segmenten till varandra. Satsen levereras utan verktyg.

Vilka är standarderna för ett skyddsräcke?

Skyddsräcket garanterar säkerheten för din trappa, kaklade eller träterrass, balkong eller mezzanin. Skyddsräcken är designade och testade för att uppfylla NF P01-012 och NF P01-013 standarder. Dessa franska säkerhetsstandarder indikerar att från det ögonblick det är mer än en meters fall måste ett skyddsräcke installeras. Den måste också respektera vissa kriterier, som att mäta minst en meter, ha en säkerhetszon under de första 45 centimeterna i ett fast och ogenomträngligt material (glas, plåt, polykarbonat etc.) eller till och med respektera ett maximalt gap mellan varje stång (18 cm för häckar, 14,5 cm för kabel). Vid en trappräckes sats är basen i massivt material inte obligatoriskt, men avståndet mellan den sista kabeln eller släta och trappnosen får inte överstiga 5 cm.

I BILDER

Contactez-nous

Nos bureaux

AF Scandinavia

Hörnvägen 1
218 51 Klagshamn
Sverige

--------------------

Alu Floors:

69 Rue du Rouet
13008 Marseille
France

-------------------

AF Scandinavia:

Avenida Bruselas 68

28028 Madrid

España

Appelez-nous

+ 46(0)730 655 066

+33(0)643 912 718

+34 686 949 732

HORAIRES D'OUVERTURE

Du lundi au vendredi, de 9H à 17H

Ecrivez-nous !

9 + 15 =

Användbara länkar Rättsligt meddelande Försäljningsvillkor

Följ oss på Facebook!

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l\'utilisation des cookies.