SE +46 (0)730 655 066 - ES +34 686 949 732 - FR +33 (0) 643 912 718 info@alu-floors-scandinavia.com
Select Page

Post ja suojakaite

Innovaatio ja nykyaikaisuus palvelevat suojakaiteiden maailmaa
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide pyöreillä kaapeleilla 6

Noin

Ominaisuudet

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaidesarja

Eurooppalainen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kaiteiden asiantuntija esittelee täydellisen ja räätälöitävän valikoiman kaiteet, kaiteet ja portaiden kaiteet sarjamuodossa, jonka voit asentaa itse ilman vaikeuksia. Kaikki sisältyy pakkaukseen, pylväät levyineen ja peitelevy aineen, kaiteen tuet, ruostumattomat teräsputket, kaapelit tai lasit sekä kaikki ruuvit ja pultit ruostumattomasta teräksestä valmistetun kaiteen kiinnittämiseksi maahan, oikea liima kylmähitsaus sekä yksityiskohtainen kokoonpano suunnitelma.

Miksi valita ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaidesarja?

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide ja saumaton sarja on nerokas konsepti, jonka avulla voit asentaa sen itse helposti ja nopeasti. Olipa kyseessä kaapeli, sileä, levy tai lasi, jokainen malli on saatavana sarjana ja sillä on monia etuja.

Mitkä ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetun kaide sarjan edut?

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kaiteen etuna on se, että se voidaan asentaa helposti ja nopeasti ilman hitsausta. Siksi sen asentamiseen tarvitaan vain muutama vakiotyökalu, kuten pora, ruuvimeisseli ja kuusiokoloavain. Se on kiinnitetty erityisellä ruostumattomalla teräs liimalla, joka saavuttaa hetkessä todellisen kylmä hitsauksen ja varmistaa siten erinomaisen lujuuden. Se on täydellinen konsepti, jos haluat välttää asennuskustannukset ja rakentaa oman kaiteen. Siksi se on taloudellista. Sivustolla olevien erilaisten mallistojen ansiosta löydät väistämättä mallin, joka miellyttää sinua. Suunniteltu ja nykyaikainen, ne sopivat niin terassille kuin parvekkeelle tai portaikkoon.

Mitä setti sisältää?

Kaidesarja toimitetaan asennus ohjeineen valmiina asennettavaksi tai koottavaksi itse ilman hitsausta liimaamalla. Se on säädettävä tuote, joka on suunniteltu sopimaan kuin mukautettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide. Se koostuu ruostumattomasta teräksestä valmistetun pylvään rungosta kaide tuella, betonilaattaan kiinnitettävästä maa- tai pinta-asennuslevystä (englanniksi), puisesta tai ruostumattomasta teräksestä valmistettavasta kaiteesta enintään 3 metriä, täytteestä ruostumatonta teräs kaapelia, putkia tai lasia ja joukko asennustarvikkeita, kuten laitteistoa, ruuveja, liimaa, liitososia, kuten liitosliittimiä, jotka mahdollistavat segmenttien kokoamisen ja liittämisen toisiinsa. Sarja toimitetaan ilman työkaluja.

Mitkä ovat suojakaiteen standardit?

Suojakaide varmistaa portaiden, kaakeloidun tai puisen terassin, parvekkeen tai parvekkeen turvallisuuden. Suojakaiteet on suunniteltu ja testattu täyttämään NF P01-012 ja NF P01-013 standardit. Nämä ranskalaiset turvallisuusstandardit osoittavat, että siitä hetkestä lähtien, kun putoaminen on yli metrin, suojakaide on asennettava. Sen on myös noudatettava tiettyjä kriteerejä, kuten vähintään yhden metrin mittaaminen, turvavyöhyke ensimmäisten 45 senttimetrin sisällä kiinteässä ja läpäisemättömät materiaalissa (lasi, pelti, polykarbonaatti jne.) tai jopa enimmäisrako kunkin välillä. (18 cm heddleille, 14,5 cm kaapelille). Porraskaide Sarjan tapauksessa umpi materiaalinen pohja ei ole pakollinen, mutta viimeisen kaapelin tai sileän ja portaan kärjen välinen etäisyys ei saa olla yli 5 cm.

KUVIA

Contactez-nous

Nos bureaux

AF Scandinavia

Hörnvägen 1
218 51 Klagshamn
Sverige

--------------------

Alu Floors:

69 Rue du Rouet
13008 Marseille
France

-------------------

AF Scandinavia:

Avenida Bruselas 68

28028 Madrid

España

Appelez-nous

+ 46(0)730 655 066

+33(0)643 912 718

+34 686 949 732

HORAIRES D'OUVERTURE

Du lundi au vendredi, de 9H à 17H

Ecrivez-nous !

11 + 5 =

Hyödyllisiä linkkejä

Oikeudellinen huomautus

Myyntiehdot

Seuraa meitä Facebookissa !

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l\'utilisation des cookies.