SE +46 (0)730 655 066 - ES +34 686 949 732 - FR +33 (0) 643 912 718 info@alu-floors-scandinavia.com
Sélectionner une page

Stolpe og reling

Innovation og modernitet, der betjener reling
Rustfrit stålrækværk med runde kabler 6

Om

Egenskaber

Gelændersæt i rustfrit stål

Europæisk specialist i gelændere i rustfrit stål præsenterer sit komplette og tilpasselige udvalg af balustrade, gelændere og trappegelændere i sætform til at installere dig selv uden besvær. Alt er inkluderet i sættet, stolperne med plader og dækplader, gelænderstøtterne, de rustfri stålrør, kablerne eller glassene samt alle skruer og bolte til at fastgøre dit rustfri stålrækværk til jorden, den rigtige lim svejsning til kulde samt en detaljeret montageplan.

Hvorfor vælge et gelændersæt i rustfrit stål?

Det rustfri stålrækværk og det sømløse sæt er et genialt koncept, der giver dig mulighed for at installere det selv, nemt og hurtigt. Uanset om det er kabel, glat, plade eller glas, fås hver model som et sæt og har mange fordele.

Hvad er fordelene ved et gelændersæt i rustfrit stål?

Det rustfri stål og sæt gelænderet har den fordel, at det kan monteres nemt og hurtigt uden svejsning. Det kræver derfor kun at få monteret standardværktøj, såsom en boremaskine, en skruetrækker og en unbrakonøgle. Den er fastgjort med speciel rustfri stållim, hvilket på ingen tid opnår en rigtig koldsvejsning og sikrer derfor fremragende soliditet. Det er det perfekte koncept, hvis du vil undgå installationsomkostninger og bygge dit eget gelænder. Det er derfor økonomisk. Takket være de forskellige sortimenter, der findes på siden, vil du uundgåeligt finde en model, der vil glæde dig. Designet og moderne, de tilpasser sig lige så godt til en terrasse som til en altan eller en trappe.

Hvad indeholder sættet?

Gelændersættet leveres klar til montering eller selvmontering uden svejsning ved let limning med tilhørende monteringsvejledning. Det er et justerbart produkt designet til at passe som et specialfremstillet gelænder af rustfrit stål. Den består af en rustfri stålstolperamme med gelænderstøtte, jord- eller overflademonteringsplade, der skal fastgøres på betonpladen (engelsk stil), træ- eller rustfritstålgelænder tilgængelig i maks. 3 meter, en fyldning i rustfrit stålkabel, rør eller glas og et sæt monteringstilbehør såsom hardware, skruer, lim, forbindelsestilbehør såsom unionsbeslag, der tillader samling og forbindelse af segmenterne til hinanden. Sættet leveres uden værktøj.

Hvad er standarderne for et autoværn?

Autoværnet sikrer sikkerheden på din trappe, flisebelagt eller træterrasse, altan eller mezzanin. Autoværn er designet og testet til at opfylde NF P01-012 og NF P01-013 standarder. Disse franske sikkerhedsstandarder indikerer, at fra det øjeblik, der er mere end en meters fald, skal der monteres et autoværn. Det skal også overholde visse kriterier, såsom at måle minimum en meter, have en sikkerhedszone i de første 45 centimeter i et solidt og ufremkommeligt materiale (glas, metalplade, polycarbonat osv.) eller endda respektere en maksimal afstand mellem hver stang (18 cm til hæk, 14,5 cm til kabel). Ved et trappegelænder sæt er underlaget i et solidt materiale ikke obligatorisk, men afstanden mellem det sidste kabel eller glatte og trappenæsen må ikke overstige 5 cm.

I BILLEDER

Contactez-nous

Nos bureaux

AF Scandinavia

Hörnvägen 1
218 51 Klagshamn
Sverige

--------------------

Alu Floors:

69 Rue du Rouet
13008 Marseille
France

-------------------

AF Scandinavia:

Avenida Bruselas 68

28028 Madrid

España

Appelez-nous

+ 46(0)730 655 066

+33(0)643 912 718

+34 686 949 732

HORAIRES D'OUVERTURE

Du lundi au vendredi, de 9H à 17H

Ecrivez-nous !

13 + 3 =

Nyttige links Juridisk meddelelse Salgsbetingelser

Følg os på Facebook!

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l\'utilisation des cookies.