SE +46 (0)730 655 066 - ES +34 686 949 732 - FR +33 (0) 643 912 718 info@alu-floors-scandinavia.com
Sélectionner une page

Post en vangrail

Innovatie en moderniteit ten dienste van de wereld van leuningen
RVS reling met ronde kabels 6

Over

Kenmerken

Roestvrijstalen reling set

De Europese specialist in roestvrijstalen balustrades presenteert zijn complete en aanpasbare assortiment balustrades, balustrades en trapleuningen in kitvorm om zelf zonder problemen te installeren. Alles is inbegrepen in de kit, de palen met platen en afdekplaten, de leuningsteunen, de roestvrijstalen buizen, de kabels of de glazen evenals alle schroeven en bouten om uw roestvrijstalen reling aan de grond te bevestigen, de echte lijm lassen tot koud evenals een gedetailleerd montageplan.

Waarom kiezen voor een RVS railing set?

De RVS railing en naadloze kit is een ingenieus concept waardoor u deze eenvoudig en snel zelf kunt installeren. Of het nu kabel, glad, plaat of glas is, elk model is verkrijgbaar als bouwpakket en heeft vele voordelen.

Wat zijn de voordelen van een RVS railing kit?

De RVS en kitrailing heeft als voordeel dat deze eenvoudig en snel te monteren is, zonder laswerk. Er hoeft dus maar een paar standaard gereedschappen te worden geïnstalleerd, zoals een boormachine, een schroevendraaier en een inbussleutel. Het wordt gefixeerd met speciale RVS lijm, waardoor in een mum van tijd een echt koud lassen wordt bereikt en daardoor voor een uitstekende stevigheid zorgt. Het is het perfecte concept als u installatiekosten wilt vermijden en uw eigen reling wilt bouwen. Het is dus economisch. Dankzij de verschillende assortimenten die op de site aanwezig zijn, vindt u onvermijdelijk een model dat u zal bevallen. Design en eigentijds, ze passen zich zowel aan een terras, als aan een balkon of een trap aan.

Wat houdt de kit in?

De railingkit wordt klaar geleverd om zelf te installeren of zelf te monteren zonder te lassen door gemakkelijk te lijmen, met zijn montage-instructies. Het is een verstelbaar product dat is ontworpen om te passen als een op maat gemaakte roestvrijstalen reling. Het bestaat uit een roestvrijstalen paalframe met leuningsteun, grond- of oppervlakte montageplaat voor bevestiging op de betonplaat (Engelse stijl), houten of roestvrij stalen leuning verkrijgbaar in maximaal 3 meter, een vulling in roestvrijstalen kabel, buizen of glas en een set montage accessoires zoals hardware, schroeven, lijm, verbindings accessoires zoals verbinding fittingen die de montage en verbinding van de segmenten met elkaar mogelijk maken. De kit wordt geleverd zonder gereedschap.

Wat zijn de normen voor een vangrail?

De leuning zorgt voor de veiligheid van uw trap, betegeld of houten terras, balkon of vide. Vangrails zijn ontworpen en getest om te voldoen aan de normen NF P01-012 en NF P01-013. Deze Franse veiligheidsnormen geven aan dat vanaf het moment dat er meer dan een meter valt, een vangrail moet worden aangebracht. Het moet ook bepaalde criteria respecteren, zoals het meten van minimaal één meter, het hebben van een veiligheidszone in de eerste 45 centimeter in een stevig en ondoordringbaar materiaal (glas, plaatstaal, polycarbonaat, enz.) of zelfs het respecteren van een maximale opening tussen elk staaf (18 cm voor hevels, 14,5 cm voor kabel). Bij een trapleuningset is de basis in massief materiaal niet verplicht, maar de afstand tussen de laatste kabel of glad en de trapneus mag niet groter zijn dan 5 cm.

IN AFBEELDINGEN

Contactez-nous

Nos bureaux

AF Scandinavia

Hörnvägen 1
218 51 Klagshamn
Sverige

--------------------

Alu Floors:

69 Rue du Rouet
13008 Marseille
France

-------------------

AF Scandinavia:

Avenida Bruselas 68

28028 Madrid

España

Appelez-nous

+ 46(0)730 655 066

+33(0)643 912 718

+34 686 949 732

HORAIRES D'OUVERTURE

Du lundi au vendredi, de 9H à 17H

Ecrivez-nous !

13 + 4 =

Handige links

Juridische kennisgeving

Verkoopvoorwaarden

Volg ons op facebook !

Ce site web utilise des cookies. En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l\'utilisation des cookies.